Friday, September 25, 2009

lagi pict raya







ni uncle bel ngn asfa darwish,,,hehehe..

Thursday, September 24, 2009

kasut tinggi

1st time ni aku da n pakai kst tnggi...hahah..harganya RM58.00 AFTER diskaun...mula2 pakai terpeleot gak la,.,.ahhaha...beli2 siap praktis lagi kt dlm umah...x nak la malu kan..tkt jth lak bila pkai....serius n jujur mmg x suka n x bapa nak selesa la kalau jns yg ganas n gedix2 ni..hahaha

DUIT RAYA

sapa dpt duit raya pada umur cam aku yg dah mnjangkau 23 thn ni...hahahha...mesti ampa x cya kan???aku dpt duit raya thn ni sumanya RM540.00..BNYAK siot...hahah.. camx caya ja..haha

raya

ni la sedikit n sbnyak pict time rAYA








Friday, September 18, 2009

RAYA.........

X best laaaaaaaaaaaaaaaaa
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
tanpa mohd zulhaimi................

cuti raya

aku akan bercuti raya selama 3 hari...raya ke 4 dah start kj..2 pon kalau aku rajin la...kalau x da setan2 yg mnghasut aku kan..ahhahha....harap2 x da la...
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
sELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SUMA BLOGGER

mintak maaf

aku nak mintak maaf la pada sapa2 yg knl aku atau x...mngkn bahasa aku kasar,sbb aku mmg kasar,,mngkn aku ternyibuk hal ampa ka,.,,mngkn da slh fhm....walaupon aku x pnh amik port atau lebh tepat x pnh amik tau hal dunia luar selain dunia aku sndiri....n at last aku yg di anggp jht or pa2 pon...aku x kisah..sbb aku mmg x kisah...sb aku x rasa aku slh...pa2 pon aku nak mntk maaf kat ampa la...smntera nyawa ni masih da kan..
kita x tau ajal maut kat tgn ALLAH..so aku mintk maaf bnyak2 okey...ampunkan dosa aku, n halalkan makn mnm aku kalau ampa da bnlja aku atau aku da mkn kt umah ampa ka kan...aku pon bkn ingt sgt la....dah lupa abis...cam org tua lak kan...lupa ja..semut mkn otak aku..2 yg aku lupa ja...hahaha

selamat hari raya...
maaf zahir & batin

Thursday, September 17, 2009

penat..

penat siot..hari2 tido kol 5, 6..wat kuih ngn tlng bpk aku wat ketupat nasi....mmg pnt la...2 yg mai kj tido ja la kj kau ecah..hjahahha

kuih raya+ketupat raya=hari raya

yg ni ketupat nasi...bapaka ku berniaga ketupat bln nak raya ni..aku tlng ketatkan la...nak anyam x reti

ni la tart nenas aku...aku yg wat okey...dari bancuh,gulung,bakar sumanya aku wat

ni dah siap ltk dlm blng...skrng dah ada 3 balang...

ni proses mmbakarnya



Monday, September 14, 2009

Sunday, September 13, 2009

bengangggggggg

ari ni aku smpai ja tmpt kj..tgk2 berselerak tmpt aku...opis yg aku kj ni kn rompak..tp xda la brg2 bernilai ilang...cm duit syiling dlm bekas aku ltk abis, cubaan nak merompak camerA X jadi..sbb camera x da...da kotak ja...padan muka...pandrive aku ilang,,,.bengaNG......NAK WAT KJ PON SSH LA.........gerammmmmmmmmmm giler...nak g wat report polis la kot jap lagi..

Thursday, September 10, 2009

hp lagi

apple iphone 3g



yg ni harga dia RM2500 cm2..mhl siot....x leh2,...tp minat la...cute jer...nak2 coulor pth 2

lagi hp

nokia 5800 express music...ermmm yg ni pon okey jugak erk...

NOKIA ATAU SONY ERICSSON

kalau bl nokia bnyak software n sparepart,,,sony ni ssh nak cikit..dah 2 mhl lak 2...tp sony sound lagi best dari nokia...ermmm...x tau laa...compius la...waarrggghhhhh..tolonggggg la aku buat pilihan...

SONY ERICSSON

C901

Quick camera access

Slide the active lens cover open and use the dedicated camera buttons to get perfect pictures in a flash.
Auto focus
Picture blogging
Xenon flash
Digital Zoom
Video record
Video streaming
Video stabiliser
BestPic™
Video Clip
Red-eye reduction
Picture wallpaper
Wallpaper animation
Camera

Stunning shots

The 5-megapixel camera gives you stunning shots. And in the dark, you still get accurate colour reproduction. Just use the built-in Xenon flash.

Extend a device’s memory with the smallest memory card on the market, Memory Stick Micro™ (M2™). Adaptors are available if you want to use with Memory Stick PRO-compatible products.

Video blogging
Catch those special moments - and share them. Every time you shoot a video clip, you can upload it to your personal Web site for all to see.

Perfect timing
Put an end to mistimed photos. BestPic™ gives you nine chances to capture the precise moment you want. As well as your shot, Cyber-shot™ phones take four images as you press the button, and another four afterwards. Pick the one you want, bin the rest.

Automatic light and colour balance
Bright lights or dark shadows tend to make it hard to get that perfect shot. With Smart Contrast, your problems are solved. The camera automatically compensates for light and dark contrasts in your photo.

Light when you need it
Throw a little light on the subject with xenon flash. It emits a burst of high-intensity light at just the right moment, allowing you to shoot well-lit pictures indoors or in low-light conditions.

****MANA 1 KAH PILIHAN HATI???

hp baru...



Yg ni wrna itam.,..nmpk cntik gak kan,,.Size yg ni wrna siver,,,harganya
Form: Slide RM1000.00
Dimensions: 93.0 x 45.0 x 14.2 mm
Weight: 110 g
Volume: 52 cc Display and 3D
Size: 2.2"
Resolution: 320 x 240 pixels (QVGA)

Connectors
Micro-USB connector with mass storage class support, USB 2.0 Memory
microSD memory card slot, max. 16 GB
20 MB internal user memory Power
BL-4U 1000 mAh Li-Ion standard battery
Talk time (maximum): - GSM 4 h- WCDMA 3 h

Operating frequency
Quad-band GSM 850/900/1800/1900
WCDMA 850/2100 Data network
GPRS, class B, multislot class 32
EDGE, class B, multislot class 32
WCDMA 850/2100
TCP/IP support
Capability to serve as data modem Local connectivity and synchronisation

Photography
5 megapixel camera (2592 x 1944 pixels)
8x zoom
Autofocus
Double LED flash Video
Video recording at up to 640 x 320 pixels (QVGA) and up to 30 fps Music and audio playback
Nokia Music player
Music playback file formats: .mp3, .wma, .aac, eAAC, eAAC+
FM radio 87.5-108 MHz with RDS support Voice and audio recording
Voice commands
Voice dialling
Voice recorder
FR, EFR, AMR-NB Personalisation: profiles, themes, ring tones
Ring tones: polyphonic, MP3, ACC

yg ni picture ct nurhaliza,,makin kurus sey....hahahha....

yg aku suka baju dia la...hahahha..cntik giler

renungkan2 kan...

sapa x knl ngn kumpulan kat bwh ni...sepah..juara raja lawak musim ke 3...hahahha..mmg kelakar, best,pecah perut pecah segalnya tgk depa wat lawak....

dan yg ni ha...si mamat ni...dia mmg wat aku jadi suka tgk raja lawak tol...sal tgk la muka dia ngn muka b aku 2...hahahha..aku jth cinta trus kat si mamat ni..hahaha..tgk la...bibir dia yg seksi..hahahha..hidungnya,matanya,keningnya yg lebat...hahahha...love both of u..hahahha


Wednesday, September 9, 2009

syioookkkk

nak tau napa syok???mula2 masa nk buka posa x da mood..dah buka posa okey la mood ni..pastu ngah ion bj untuk di pakai slma 2 hari ni da msj masuk..
msj 1:syysss
reply:yerr b syygg
msj 2:wat pa??
reply:x da wat pa..ion bj ja
msj 3:camna kalau b ct raya ni??
reply:ct???kalau ct syg happy la dpt jmpa b..
msj 4:cam2 b nak bj raya..
reply:la b kata ri2 x ct...napa ct lak??mn 1 btl ni b?
msj 5:b pon x tau lagi la...tp kalau ct camnr??
reply:best2 gegila la b...rindu b kan...(aku yg ngah x da mood, mood 2 dtg trus..)

hahahha...aku harap2 la dia ct...miss u b

Monday, September 7, 2009

rinduuuu

miss u la b...bila la kita dpt jmpa kan..tie dpt jmpa adam dah...kita ni dah 7 bln x jmpa...waaaaaa...BILA MAU JMPAAAAAAAAAAA..BILA B NAK DPT CUTI NI HAAAA???????MAUUUU JUMPAAAAAAA

happyyyy

hahhaha..nak tau x smlm n arini n selamnya ari yg plng best sgt2 tau...sbb smlm dia call aku all the time...sbb smlm dia duty n mngkn sbb smlm besday dia,..so dia rasa happy kot...1st besday ngn awek dia ni...slma 4 thn ni besday dia ngn awek dia ni gak yg dulunya bestfriend..hehehhe...best2 walaupon jauh kan.,....setiap stngah jam dia call aku..hahhaha..aku happy la dpt dngr sora dia...rini x lak...tido x bgn2 lagi...yer la duty 24 jam kan...pnt la kwn...biar la dia tido puas2..kang mesti dia cal aku punya....SYUKUR SGT....hahhaha..n smlm ntah mcm na leh terrkuar bab kawin...aku kata la "b nak kawin ker" dia kata nak la...aku tnya lagi "nak kawin ngn sapa" dia kata "kawin ngn org la..tp x tau la org 2 nak ker x"hahahha..aku tnya lgi "tau la org, tp sapa namanya" dia kata "xtau2/"hahahha...dia nnti la duit x da lagi...da duit nnti kawin la..aku pon kata la kat dia...aku x terpikir lak lagi sal nak kawin dlm masa sethn dua ni......sbb bnyak bnda nak kn pikir la...kj pon x mnjamin lagi...dia x pa la...dah kj tetap..aku ni kj pon x tetap lagi...camna....

Sunday, September 6, 2009

happy birthday

HAPPY BIRTHDAY MOHD ZULHAIMI KE 23
DAH TUA PON..HEHHE...SYG LMBT LAGI LA...

sedih

waaaa cta yg plng sedihh...bfku x dpt cuti raya...waaaa...hancur musnah trus impian nak raya sama dia...aku x tau la btl ker atau dia sajaja nak main2...waaaaa...nak buka posa pon trus x da mood okey...huhuhu.....raya x da makna trus...

Thursday, September 3, 2009

mama?????

td pagi sahur kan b aku antaq aku smpai 4 msj punya nak kjt aku sahur..past2 dia tersasul ckp..camni bunyi msjnya"MAMA MMUAAHH..LOVE MAMA"aku pon tnya la, "b ni mamun ka??sapa mama"n dia kata, "b silap la"..aku kata la mana nak tau kot2 awek lama pgl mama ker...hahahha..geli tekak aku dngar...aku bkn pa, sntitif cikit la kalau sal mama2 ni...aku da bad xperience la...1st bf aku kantoi ngn aku msj ngnb awek dia yg ke berapa org aku pon x nak tau..pgl aku mama!!gila mngundang kemarahan aku la...mula2 x nak ngaku..then bocor gak rahsia dia..sejak 2 aku sntitif sgt2.,,.tkt sejarah berulang la...huhu..b aku ni mmg mrh la kalau aku tnya sapa mama, pa2 la sal pompuan lain..dia x suka...n aku cya yg dia pon x mcm laki lain yg aku pnh couple...aku cya dia...harap2 dia setia mcm aku setia ngn dia...amin...

terbaik wokk...I'M YOURS





NI LAK AKIM...I'M YOURS...HEHHEE












sapa x tau n x knl ngn tag line "TERBAIK WOK"..mesti suma org knl bukan???hahahha...dia la mohd khairil azam bin pilus a.k.a aril @ ajam..dia la yg wat aku termimpi sal dia..hahaha..mmg andsome ngn rock, selamba, cool n sumanya aril...hahahha..aku mmg gila kan aril selain yazid(long tem) n akim(i'm yours)..hahahha..
sedap giler kan???hahaha..terliur bln2 posa ni kan???






When Devin Alexander lost 55 pounds, she was fixated on the thought that she'd never eat chocolate again if she wanted to be healthy. Instead of accepting this reality, she made it her business to work around it. Devin says that she currently eats chocolate every single day without the weight struggle. And now it has actually become her business. She is the author of the New York Times bestselling "Biggest Loser Cookbook," as well as the host of "Healthy Decadence" on Fit TV. Here is a taste of her chocolate-covered wisdom...




jambatan yg pelik ni kat singapore..aku tgk dlm web pa ntah.,aku pon lupa la..gila unik kan...camna 2 org nak lalu kat jambatan ni erk???sama2 pikirkan la






bersahur

sepanjang kita dok berposa ni baru 2 ke 3 kali aku bersahur...bkn x nak bgn,,,tido pon dah lewat kan..sahur mak aku kjt hampeh la tlnga ni x dngar...sedap tido ja ngn batnal yg empuk...hahah...td pg aku sahur, aku mkn sup ayam ja la...x lalu la nak mkn nasi pagi2 cam2...bgn kol 5 cam2, mkn2, smbng2,cleankan dpr pastu tnggu subuh then bntal dah pggl kat dlm bilk 2...pa lagi tido la...smpai kol 8.30 bgn mandi n tlg mak aku suap tok aku mkn,mandikan dia...then around kol 10.30 baru gerak g kj...bln posa ni msk kj kol 10 blk kol 6 lbh cm2 la...hehhe...rasa relax la cikit...tp x jugak la...bnyk kj nak wat..n yg wat smngt nak bgn shr, terjaga sal dpt msj dr yg jauh di temerloh 2..hehhe...4 msj dia bgn kjt aku..hehhe..pa lagi lancar ja jln,luas ja mata buka,,..hahaha...

Wednesday, September 2, 2009

about him

it's all about him, mohd zulhaimi...rasa rindu giler....smlm x msj seharian coz dia x da crdt,,jadi aku pon call la dia smentara nak nunggu adik aku stg aku amik dari tmpt kj...sbb aku dah separuh skt kepala kalau x ckp atau msj ngn dia sehari...hahaha...bak kata mak aku la aku dah angau ngn dia la 2...btl..kdg2 smpai dmm tau..huhuhu...masa dia g kj luar 5 ari...x lh nak cntc..aku smpai dmm rindu dia..hahahha...aku xpnh lak rasa camni,.,...hahhaha..cam gila pon da..cam x caya pon da..tp percaya la wahai siti aishah....ko dah gilak kat mohd zulhaimi...hahahha....miss u la...lmbt ja rasa nak jmpa dia...dia kata raya dia cuti smnggu..ermm leh la buka posa skali 4 our 1st time..hahahha..

Tuesday, September 1, 2009

1st september

cam x caya ja...dh bln 9 pon...cepat jer kan masa..hehe..dan dah 7 bulan aku bersama insan yg bernama mohd zulhaimi...n aku happy ngn dia...hehe

miss u b